Seniorklubben

Haunstrup Seniorklub "Tirsdagsklubben"

Klubben blev startet i 2003, på initiativ af Asta Fjord som i den første tid også stillede sin stue til rådighed for sammenkomsterne. Man startede dengang i 2003 med at mødes ca. hver anden tirsdag eftermiddag i vinterhalvåret. Deraf navnet »Tirsdagsklubben«, og sådan hedder det stadigvæk, selvom mødedagen flere gange er blevet ændret og pt. er mandag.

Gennem de seneste år har Idrætsforeningens klubhus været mødestedet. Her er der, ikke mindst efter renoveringen for nylig, gode og hyggelige rammer med god plads og f.eks. også mulighed for at vise digitale billeder på storskærm.

Programmet lægges typisk på den måde, at vi i første halvdel af september starter med en tur »ud af huset«, f.eks. et havebesøg, et museumsbesøg, et besøg på en virksomhed, eller lign., og tilsvarende slutter vi så sidst i april med et lignende arrangement. Ved de mellemliggende 11-12 arrangementer tilstræber vi så, at der hver anden gang er en gæst eller foredragsholder der kan fortælle om sin virksomhed, om en rejse, om sin hobby, eller om noget andet interessant.

En lille juleafslutning med gløgg, æbleskiver og pakkespil skulle der også gerne blive plads til.

De resterende gange mødes vi i klubhuset, synger et par sange, drikker kaffe, og hygger os med småhistorier, kortspil, bob, petanque og hvad der ellers falder for. Klubben har ikke faste medlemmer, og ikke noget kontingent. Alle er velkomne til at deltage i lige netop de arrangementer de har lyst til. I de fleste tilfælde er det gratis at deltage, i andre tilfælde må deltagerne selv betale for entre eller lignende. Normalvis er vi ca. 20 - 25 der møder op.

 

/a.f. 2016