Nyt site til Haunstrup i 2016

Haunstrup Borgerforening arbejder netop nu hårdt på, at etablere sin nye hjemmeside. Den nye løsning er blevet til i et samarbejde med Herning Kommune og landsbyer i kommune.

Som en af de første landsbyer i Herning kommune, er Haunstrup klar med ny hjemmeside løsning hvor hele projektet bliver hostet hos kommunen, ved at bruge den samme CMS opbygning til alle småbyer, er det let for byerne at supporter hinanden, hvis en af byerne skulle få problemer med deres hjemmeside.

Haunstrup hjemmeside er opbygget og drevet af borgerforeningen og frivillige i Haunstrup. 
Hjemmesiden´s formål er at fungere som indgangsportal til Haunstrup, hvor interesserede kan finde alle relevante oplysning om byen og området, eller via links fra siden kan finde det, som de måtte søge i området.

Vi har plads til alle foreninger i byen på denne side og tilbyder uddannelse af egne redaktører, som kan vedligeholde egne sider.